Γυναικείο άνετο σετ κατασκευασμένο από μαλλί μερινό F1215

Γυναικείο άνετο σετ κατασκευασμένο από μαλλί μερινό F1215

Άνετο γυναικείο σετ από 100% μαλλί μερίνο. Το σετ αποτελείται από ένα τοπ με λαιμόκοψη V και ένα άνετο σορτς. Χάρη στις ιδιότητες του φυσικού μαλλιού, είναι εξαιρετικά μαλακό, αναπνέει και εί .. περισσότερα

95,52
ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ
MADE IN EU

Γυναικείο άνετο σετ κατασκευασμένο από μαλλί μερινό F1215

Άνετο γυναικείο σετ από 100% μαλλί μερίνο. Το σετ αποτελείται από ένα τοπ με λαιμόκοψη V και ένα άνετο σορτς. Χάρη στις ιδιότητες του φυσικού μαλλιού, είναι εξαιρετικά μαλακό, αναπνέει και είναι πολύ ευχάριστο στο άγγιγμα.

Μάρκα: Fobya

Καθοδηγούμαστε από την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης στην παραγωγή μας, γι' αυτό και χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο όλο και πιο φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες. Δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε έχουν πιστοποίηση ποιότητας Oekotex. Στην παραγωγική μας διαδικασία χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μηχανές πλέξης, οι οποίες παράγουν ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου απόβλητα.

Τα νήματα στα οποία βασίζεται η παραγωγή μας έχουν πιστοποιήσεις παγκόσμιας κλάσης: το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Υφασμάτων (GOTS) και το Πρότυπο Υπεύθυνου Μαλλιού (RWS). Χρησιμοποιούμε στην παραγωγή μας μαλλί που δεν έχει υποστεί κουρά, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από πρόβατα που κουρεύονται με ανθρώπινο τρόπο χωρίς τη χρήση επώδυνου κουρέματος.

Τοπ με τιράντες:

Μέγεθος Συνολικό μήκος Περιφέρεια στήθους
S 49 εκ 2×43 εκ
M 51 cm 2×45 εκ
L 53 cm 2×47 εκ

Σορτς:

Μέγεθος Συνολικό μήκος Περιφέρεια μέσης Περιφέρεια γοφών
S 34 cm 2×24 εκ 2×46 εκ
M 36 cm 2×26 εκ 2×48 cm
L 38 cm 2×28 εκ 2×50 εκ

Παράμετρος

Μάρκες: fobya
σύνθεση: 100% μαλλί μερίνο
Μήκος μανικιού: Αμάνικο
Μήκος παντελονιού: Κοντό

Από αυτή τη μάρκα

Περισσότερα από fobya

Ενημερωτικό δελτίο

Σας ενημερώνουμε για εκπτώσεις και εκπτώσεις μέσω e-mail. Ετοιμάζουμε επίσης διάφορα οφέλη για τους πελάτες μας.