Γυναικεία ombre πόντσο F884

Γυναικεία ombre πόντσο F884

Ζεστό ombre πόντσο - από ιταλικό νήμα με μαλλί αλπακά. Ένα μήκος που καλύπτει έξυπνα τους γοφούς και ζιβάγκο που θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες μέρες. Τα πουλόβερ που κατασκευάζονται από αυτό το είδος νήματος έχουν μια ελαφρώς διαφορετική διάταξη χρωμάτων - μπορείτε ν .. περισσότερα

59,66

Γυναικεία ombre πόντσο F884

Ζεστό ombre πόντσο - από ιταλικό νήμα με μαλλί αλπακά. Ένα μήκος που καλύπτει έξυπνα τους γοφούς και ζιβάγκο που θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες μέρες. Τα πουλόβερ που κατασκευάζονται από αυτό το είδος νήματος έχουν μια ελαφρώς διαφορετική διάταξη χρωμάτων - μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κομμάτι σας είναι μοναδικό! Ζεστό, απαλό στην αφή και ελαφρύ, αυτό το πόντσο είναι η τέλεια επιλογή για την άνοιξη.

Καθοδηγούμαστε από την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης στην παραγωγή μας. Γι' αυτό, χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερες πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εμάς οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε να διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας Oekotex. Στη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μηχανές πλεξίματος που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και συνεπώς μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα.

Μάρκα: Fobya

 

Μέγεθος Συνολικό μήκος Συνολικό πλάτος Μήκος μανικιού Μήκος ζιβάγκο
Universal 82 cm 2×68 εκ 22 εκ 22 εκ

 

Παράμετρος

Μάρκες: fobya
Υλικό: 50% πολυακρυλικό, 25% αλπακά, 25% μαλλί

Ενημερωτικό δελτίο

Θέλετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σας αγορά; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.